No items found.
No items found.

NTA8800 kwaliteitsverklaring voor Blackbird 1X230v1-8

17/7/2024

Graag melden we dat de Blackbird 1X230v1-8 warmtepomp officieel is voorzien van de NTA8800 kwaliteitsverklaring! Dit is een mooie stap voor Weheat en de Blackbird warmtepomp.

De NTA8800 is een norm die wordt gebruikt voor de bepaling van de energieprestatie van gebouwen in Nederland. Het is een bepalingsmethodiek die wordt toegepast op zowel bestaande bouw, nieuw te bouwen gebouwen, utiliteitsbouw als woningbouw en is belangrijk voor architecten, adviseurs, projectmatige installateurs, etc.

De NTA8800 kwaliteitsverklaring geldt voor ons 8 kW-model van de Blackbird warmtepompen. De Blackbird warmtepomp staat bekend om zijn liggende model, wat hem perfect maakt om op platte daken te installeren. Daarnaast heeft hij het A+++ energielabel en een uitstekende COP-waarde. De Blackbird heeft een vermogen van 8 kW bij een buitentemperatuur van -10°C, maakt gebruik van het koudemiddel R290 (propaan) en heeft een geluidsdruk van slechts 49 dB(A) op 1 meter afstand.

Het verkrijgen van de NTA8800 kwaliteitsverklaring betekent dat de Blackbird 1X230v1-8 warmtepomp van Weheat is beoordeeld door Kiwa en voldoet aan de strenge eisen van deze norm. De kwaliteitsverklaring bevestigt de hoge kwaliteit en prestaties van onze producten. We zijn dan ook enorm trots dat deze Nederlandse warmtepomp de kwaliteitsverklaring heeft gekregen.

Naast zijn goede prestaties is de Blackbird voorzien van geavanceerde technologie zoals een inverter voor vermogensregeling, geïntegreerde temperatuursensoren en de mogelijkheid tot remote besturing via een smartphone-app en 4G-connectiviteit. De installatie wordt vereenvoudigd door het monoblock ontwerp waarbij alle essentiële componenten in de buitenunit zijn geïntegreerd.

Deze verklaring zorgt ervoor dat u de Blackbird warmtepomp spoedig kunt vinden in de BCRG-database.

Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps, er is iets misgegaan, probeer het nogmaals.

Updates en Advies

Lees alle blogs