No items found.
No items found.

De Sparrow warmtepomp van Weheat: Dé warmtepomp voor installateurs!

13/6/2024

De Sparrow P60warmtepomp van Weheat is een mooie aanvulling op zijn voorloper, de Blackbird P80. Naast ons toonaangevende liggende model de Blackbird P80 introduceren we nu ook een uiterst stijlvolle staande variant. Net zoals de Blackbird P80 is ook de Sparrow P60 ontworpen met de installateur niet in het achter- maar in het voorhoofd. Iets wat we bij Weheat erg belangrijk vinden.

De Sparrow P60 is gemaakt met het oog op een gemakkelijke installatie voor installateurs. De grootste voordelen van de Sparrow P60 zijn:

Zelf een werkschakelaar plaatsen is verleden tijd door de geïntegreerde, eenvoudig te assembleren, connector oplossing.

De geselecteerde connector is vonkvrij en mag onder last afgeschakeld worden. Hierdoor functioneert hij volgens de NEN1010 vergelijkbaar met de veelvuldig separaat geplaatste werkschakelaar. Dit betekent dat een aparte werkschakelaar dus niet nodig is.

De gebruikte M12 communicatieconnector is een zeer veel voorkomende connector. Als installateur kan je afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kiezen voor een losse universele connector, die je zelf aan de communicatiekabel moet monteren. Of je kiest voor een reeds voorgeassembleerde connector met kabel die je enkel op lengte hoeft af te knippen. Een losse connector heeft het voordeel dat je flexibel om kunt gaan met de kabellengte terwijl de voorgeassembleerde connector installatiegemak biedt en een minimale installatietijd garandeert.

De bijgeleverde appendages kunnen door het gebruik van 2-delige koppelingen eenvoudig gemonteerd worden.

De appendages zijn eenvoudig te plaatsen, zonder dat loctite of teflon tape nodig is. De 1” binnendraad op de warmtepomp is vervangen door 1” vlakke buitendraad en de appendages zijn voorzien van een 1” 2-delige koppeling. Hierdoor zijn ze eenvoudig te monteren met een simpele rubberen of vilten ring. Dit scheelt niet alleen een hoop tijd, maar voorkomt ook lekkages. Een moersleutel is voldoende om de set te bevestigen, waardoor u met weinig gereedschap de pomp in een handomdraai kunt aansluiten.

Lichtgewicht. Door veelvuldig gebruik van EPP is de Sparrow P60 veruit de lichtste pomp in zijn segment.

Door de eigenschappen van EPP slim te gebruiken wordt er enorm veel gewicht bespaard zonder concessies te doen aan de mechanische eigenschappen. De geluiddempende en thermisch isolerende eigenschappen van EPP dragen tevens bij aan de uiterst stille en efficiënte werking van de Sparrow P60.

Stil.

Bij de ontwikkeling van de Sparrow P60 is veel aandacht besteed aan geluidsreductie in zowel luchtgeluid als trillingsgeluid. Door de geïntegreerde, op maat gemaakte trillingdempers, worden trillingen tot een minimum beperkt. In combinatie met het gebruik van EPP, wat geluiddempend werkt, heeft de Sparrow P60een geluidsdruk van slechts 43 dB(A). Dit, in combinatie met de trillingsdempers, maakt de Sparrow P60 een van de stillere opties op de markt.

De Sparrow P60 is een stijlvolle warmtepomp en beschikbaar in 3 kleuren. Het is een A+++ monoblock systeem met een vermogen van 9 kW bij een buitentemperatuur van 7°C (A7/W35) en nog een verwarmingsvermogen van 6 kW bij een buitentemperatuur van -10°C (A-10/W35). Zoals alle warmtepompen van Weheat maakt ook de Sparrow P60 gebruik van het milieuvriendelijke koudemiddel R290 (propaan). Met een SCOP van 4.8, een maximale uitgangstemperatuur van 70°C, is het een hoog presterende warmtepomp. Door AI Control met 4G-connectiviteit biedt de Sparrow P60 slimme besturing en efficiënte prestaties. Wilt u alle specificaties bekijken en meer voordelen van de Sparrow P60 ontdekken, bekijk dan de webpagina.

Klaar voor de verkoop en installatie?

Naast deze technische voordelen is de Sparrow P60 warmtepomp ook nog eens zeer competitief als het gaat om prijs. Bekijk voor actuele prijzen de Sparrow P60 pagina.

Met deze aantrekkelijke advies verkoopprijzen en rekening houdend met de mogelijke subsidies, is de Sparrow P60 een erg goede deal voor een sterke en efficiënte warmtepomp.

Bedankt voor je bericht. We komen zo snel mogelijk bij je terug.
Oeps, er is iets misgegaan, probeer het nogmaals.

Updates en Advies

Lees alle blogs