Neemcontactop)
WeHeat Blackbird

De warmtepomp van Nederlandse bodem

De Blackbird is slim ontwikkeld, om het installatieproces van begin tot eind optimaal te laten verlopen. Van de korte installatietijd tot het monitoren op afstand, aan alles is gedacht. En doordat we gewoon in Nederland zitten, kunnen we snel met je schakelen.

Download de brochure

Zo maken we het je makkelijk

Toekomstbestendig zonder complexiteit

Wij verkorten de keten door de Blackbird direct aan installateurs aan te bieden. Eindklanten kunnen vervolgens door deze all-electric-ready (8kW) warmtepomp wanneer ze er klaar voor zijn heel eenvoudig volledig van het gas af. Daarnaast zorgt het baanbrekende liggende ontwerp ervoor dat geluidsoverlast verleden tijd is.

Snel en eenvoudig installeren

De Blackbird is slim ontworpen om de installatietijd te verkorten. Het is een monobloc warmtepomp met onder andere 1-fase aansluiting, propaangas als vulmiddel, werkschakelaar op de buitenunit en een voorgeïnstalleerde binnenunit. Geen ophangbuggels of trillingsdempers nodig, je zet de buitenunit gewoon op het dak.

Efficiënte services & onderhoud

Met een groot tekort aan installateurs, moeten ook alle overige werkzaamheden zo slim mogelijk ingeregeld worden. Het monitoren en configureren van de warmtepomp kan op afstand. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een digitale schouw, maar ook het inbedrijf stellen gaat via een eenvoudige installatie wizzard.

De warmtepomp is vanaf april uit voorraad leverbaar

We moeten gauw van het gas af. Daarom is de Blackbird in april al leverbaar om huizen schoon en slim te verwarmen. Aanvragen? Neem contact op en je hoort snel van ons.

Neem contact op